AMASYA 27 °C
En Düşük 13 °C
En Yüksek 28 °C
Karakter Boyutu :
TEKEL işçisi toprağa verildi

TEKEL işçisi toprağa verildi

01 Mart 2010 04:36 PazartesiAnkara'da trafik kazasında ölen TEKEL işçisi Hamdullah Uysal'ın cenazesi dün gece Konuktepe köyüne getirildi.

Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eylemci TEKEL işçisi Hamdullah Uysal (39), memleketi Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde toprağa verildi.

Hamdullah Uysal'ın cenazesi dün gece Konuktepe köyüne getirildi.

TEKEL işçisini yaklaşık 150 civarındaki eylemci arkadaşları son yolculuğuna uğurlarken, Uysal'ın sağır ve dilsiz oğlu İrfan (13) ile Mustafa (12) cenazenin defin süreci boyunca babalarının resmini ellerinde taşıdı.

Uysal'ın eşi Fatma ile kardeşleri Cennet ile Seyran ağabeylerinin ardından ağıtlar yaktılar. Vatani görevini yapmak için askere giderken ağabeyini trafik kazasında kaybeden Hasan Uysal (21) ağabeyinin ardından gözyaşı dökerken, Hamdullah Uysal'ın babası ve amcasının da daha önce trafik kazaları sonucu hayatlarını kaybettikleri öğrenildi.

Bu elma her derde deva!
Bu haber toplam (824) defa okunmuştur.